Periodieke schoonmaak | DenSeCo - Poetsbedrijf in Antwerpen
486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-486,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Dagelijkse of periodieke schoonmaak

Een vast schoonmaak team voor uw bedrijf

Een vast team op regelmatige basis

Bent u op zoek naar een poetsbedrijf regio Antwerpen voor periodieke schoonmaak? DenSeCo is uw expert voor de schoonmaak van uw kantoren, appartementen, praktijken, winkels, toonzalen, sanitaire ruimtes, fabrieken, enz. Tijdens, voor of na de kantooruren!

Onze teams zijn goed opgeleid en voorzien van gespecialiseerd materiaal en milieuvriendelijke producten. Ze werken bovendien met de meest moderne technieken. Daardoor verloopt de periodieke schoonmaak steeds zo ergonomisch en economisch mogelijk.

Om u een optimale service te garanderen, controleert een inspecteur/inspectrice de kwaliteit van de periodieke schoonmaak op regelmatige basis. Deze contactpersoon stuurt ook bij indien nodig en bespreekt eventuele opmerkingen samen met u.

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan contact met ons op en we plannen samen een afspraak in!

Meer diensten

Brand of waterschade

DenSeCo is specialist in opkuis en schoonmaak na brand of waterschade. Onze experts reinigen uw ruimten vakkundig. Klik op de knop voor meer info.

Eerste schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de eerste opkuis van uw nieuwbouw of verbouwing? DenSeCo helpt u graag bij deze specifieke schoonmaak. Klik voor info.

Ruitenwas

Op zoek naar een ruitenwasser? Onze ervaren glazenwassers kuisen uw ramen snel en efficiënt. Klik hieronder voor informatie.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten of wilt u een offerte opvragen? Aarzel niet om ons te contacteren!