Veelgestelde vragen | DenSeCo – Kuisfirma regio Antwerpen
503
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Veelgestelde vragen

Lees hier het antwoord op onze meest gestelde vragen

Staat uw vraag hier nog niet tussen?

Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? Raadpleeg hier een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden over DenSeCo. Staat uw vraag nog niet in het overzicht? Aarzel niet om ons te contacteren:

Kan ik bij DenSeCo terecht voor gevelreiniging?

Jazeker. DenSeCo reinigt uw gevels vakkundig – onder hoge druk – voor een optimaal resultaat.

Biedt DenSeCo schoonmaakdiensten aan voor computers?

Ja. DenSeCo reinigt uw computers deskundig. Wij verwijderen het kleinste vuil uit uw toetsenbord en andere computeraccessoires met speciale stofzuigers. Op die manier kunt u opnieuw net en hygiënisch aan de slag!

Kan ik bij DenSeCo terecht voor industriële reiniging?

Absoluut. Wij zijn met name gespecialiseerd in het industrieel stofzuigen van vloeren, bijvoorbeeld na de plaatsing van chape of isolatie. Verder reinigen wij grote oppervlaktes door middel van professionele veeg- en schrobzuigmachines.

Kan ik bij DenSeCo terecht voor de behandeling van mijn kalkhoudende stenen vloeren?

Jazeker. DenSeCo kristalliseert/herpoliert uw kalkhoudende stenen vloeren en marmeren vloeren mét glansresultaat.

Reinigt Denseco tapijten?

Ja. DenSeCo reinigt zowel losse als vaste tapijten. Eerst verwijderen we vlekken door middel van een preventieve behandeling. Vervolgens shamponeren en spoelen wij uw tapijt met een sproei-extractiemachine.

Wat is de droogtijd van een tapijt?

De totale droogtijd na reiniging van uw tapijt bedraagt 6 tot 12 uur. Daarbij is de droogtijd natuurlijk afhankelijk van het type tapijt: korte haren, lange haren, wol, enz.

Na 4 uur kunt u uw tapijt opnieuw bewandelen. Voor het terugplaatsen van meubelen raden we een wachttijd van 24 uur aan.

Op welke tijdstippen maakt DenSeCo mijn bedrijf of kantoor schoon?

DenSeCo biedt u een flexibele service die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij reinigen uw kantoor of bedrijf voor, na of tijdens de werkuren, zelfs tijdens zon- of vakantiedagen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten of wilt u een offerte opvragen? Aarzel niet om ons te contacteren!