Ruitenwasser regio Antwerpen?|DenSeCo ruitenwasserij
598
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-598,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ruitenwas en ruitenwassers

Bent u op zoek naar een ruitenwasser regio Antwerpen? Onze ervaren ruitenwassers wassen en lappen de ramen van uw kantoor, bedrijf, winkel of privéwoning snel en efficiënt, of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt na verbouwingen of maandelijks onderhoud van uw beglazing.

Als u een offerte aanvraagt om uw ramen te kuisen dan komen wij langs om de glaspartij op te meten en voorzien wij een offerte op maat. Is de werkhoogte erg hoog? Dan stellen wij een ruitenwasser aan die gespecialiseerd is in hoogtewerk om uw ramen op een veilige manier te kuisen.

Verder houdt onze ruitenwasserssoftware nauwgezet bij wanneer onderhoud van uw ramen en beglazing nodig of wenselijk is zodat wij u tijdig kunnen verwittigen.

Interesse?

Wilt u uw ruiten en beglazing door onze ervaren ruitenwassers laten wassen? Aarzel niet om ons te contacteren, dan plannen we samen een afspraak in!

Meer diensten

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

DenSeCo is uw partner voor de periodieke schoonmaak van uw zaak, bedrijf of kantoor. Wij bieden flexibele en gespecialiseerde schoonmaakdiensten op maat.

Eerste schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de eerste opkuis van uw nieuwbouw of verbouwing? DenSeCo helpt u graag bij deze specifieke schoonmaak. Klik voor info.

Brand of waterschade

DenSeCo is specialist in opkuis en schoonmaak na brand of waterschade. Onze experts reinigen uw ruimten vakkundig. Klik op de knop voor meer info.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten of wilt u een offerte opvragen? Aarzel niet om ons te contacteren!